Heropening s.v. Swift Helmond

Beste sportvrienden,

Zoals jullie wellicht al ergens hebben gehoord of gelezen zijn er de laatste tijd veel veranderingen geweest op en rond het sportterrein van onze club.

In december afgelopen jaar hebben we de kantine aangepakt en de bar compleet vernieuwd in samenwerking met Meulendijks en Bavaria.

Na lange voorbereidingen en planning zijn we begin deze maand ook gestart met de aanleg van 2 nieuwe sportvelden op ons terrein. Het huidige veld was al een tijdje verouderd en toe aan een onderhoudsbeurt. In plaats van het onderhoud hebben we er voor gekozen om het veld te laten vervangen door een nieuw kunstgrasveld.

Daarnaast hebben de oude jeu de boules-banen plaatsgemaakt voor een officieel beachhandbalveld waar we naast ons jaarlijkse beachspektakel ook standaard op willen gaan trainen en een beachcompetitie willen houden.

Om alle vernieuwingen compleet te maken wordt achter de schermen ook hard gewerkt aan een vernieuwde website om de uitstraling van onze club naar een hoger niveau te tillen.

Dit alles gaan we op zaterdag 8 april om 14.00 uur openen in het bijzijn van Wethouder Stienen. We willen jou graag uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

Hoewel nog niets zeker is, maken nog 3 van onze teams kans op het behalen van het kampioenschap. Aansluitend aan de opening zullen zij gehuldigd worden tijdens een receptie.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe sportvelden, of wil jij eens ervaring hoe een kunstgrasveld speelt, of wil jij een van onze kampioenen feliciteren, of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Kom dan zaterdag 8 april vanaf 14.00 uur naar Sportvereniging Swift Helmond.

Adres: Barentzpark 1, 5703XM Helmond

Een sportieve groet,

namens het bestuur S.v. Swift Helmond