HS2 Swift 2 – Bedo 2

Na een lange stop is de competitie is weer begonnen. In de zomer hebben een aantal teamleden zich ingespannen om oudgedienden Mike Brands, Harold de Gruyter en Maikel Sanders over te halen bij ons te komen handballen. Met succes! Mannen welkom.
Nadat de gemoederen van de vorige wedstrijd (iets met een klok die op wonderbaarlijke wijze wel of niet een paar seconden stil bleef staan?!?) waren gesust, mocht wij aantreden tegen de reserves van BeDo. De vorige wedstrijd tegen dit team speelden wij bijzonder slecht, dus we waren benieuwd wat er vandaag stond te gebeuren. Nu bleek er een heel ander team te staan met veel minder kwaliteit. Daardoor konden wij rustig uitlopen naar een voorsprong van 5 – 0 voordat BeDo de eerste keer scoorde. Die voorsprong werd in de rest van de eerste helft verder uitgebouwd.
Aan het begin van de tweede helft had BeDo ineens een blik met spelers uit het eerste opengetrokken en het leek een paar minuten ineens een stuk moeilijker te gaan worden. Wij hebben dit echter snel rechtgetrokken en konden op dezelfde voet verder als de eerste helft. De aangerukte spelers hebben we de rest van de wedstrijd dan ook niet meer binnen de lijnen terug gezien. Uiteindelijk hebben we met 34 – 16 gewonnen. Het was een fijne wedstrijd om zowel verdedigend als aanvallend op elkaar ingespeeld te raken. Een goed begin is het halve werk zegt het spreekwoord, maar we beseffen ons dat niet alle wedstrijden zo eenvoudig zullen zijn.