Ruyssenaars|van den Broek & Sport|Care

Sport|Care Helmond

Sporters, professioneel of recreatief, én sportverenigingen kunnen vanaf nu terecht bij Sport|Care. Sport|Care is een specialisme van Fysiotherapie Ruyssenaars|vd Broek en is gevestigd in het uitstekend geoutilleerde Centrum voor Therapie en Training in Helmond.

Sport|Care Helmond is gespecialiseerd in sportblessures, sportrevalidatie, preventie en trainingsbegeleiding en wordt geleid door  Bart van der Zanden, master sportfysiotherapeut.

Sport|Care is een logische eerste keuze als een sporter geconfronteerd wordt met een blessure.  De deskundigheid van Bart van der Zanden wordt versterkt door de intensieve samenwerking met een master manueeltherapeut, fysiotherapeut (DryNeedling), sportpodotherapeut, psycholoog en een personal trainer waardoor, indien nodig, direct en doelgericht gehandeld kan worden.  Voor specifieke therapie, revalidatie en/of training is de lijn naar het eigen trainingscentrum natuurlijk bijzonder kort. Dat geldt ook voor de contacten met sportartsen en orthopeden. Door deze aanpak en ‘korte lijnen’ gaat er geen kostbare tijd verloren.
Daarnaast is Bart aangesloten bij de vereniging voor sportfysiotherapeuten (NVFS). NVFS en is hij onderdeel van een netwerk voor specialisten in knierevalidatie, specialisme: reconstructie van de voorste kruisband. Ook wel Combined Quality Care genaamd.
Bart: “Als  actief wedstrijdatleet (NK – 400m horden) en master sportfysiotherapeut, kan ik daadwerkelijk de juiste inschatting maken van wat sporters echt nodig hebben als het gaat om hersteltrajecten na blessures of bijvoorbeeld na een operatieve ingreep. Met de juiste mensen en de juiste middelen werk ik in revalidatietrajecten adequaat en gericht naar een snelle en verantwoorde terugkeer op het veld, in de zaal of op welke andere sportplek dan ook. Daarnaast kan ik sporters én verenigingen begeleiden bij het maken van een goede periodisering en trainingsopbouw, die aan de basis liggen voor optimale prestaties en blessurepreventie”.

Heb je een blessure? Maak snel een afspraak bij Bart. Je kunt dan binnen 24 uur terecht voor een gratis screening (van ongeveer 10 minuten). Dan weet je meteen wat er aan de hand is en wat je eraan kunt doen.

Heb je een blessure? Maak snel een afspraak bij Bart. Je kunt dan binnen 24 uur terecht voor een gratis screening (van ongeveer 10 minuten). Dan weet je meteen wat er aan de hand is en wat je eraan kunt doen.

Stuur de volgende gegevens
(naam, emailadres, geboortedatum, adres, postcode, telefoon, huisarts en een korte omschrijving van je blessure) naar bart [at] ruyssenaars-vdbroek.nl.
Vervolgens zal Bart contact met je opnemen voor een afspraak.

 


 

Adres gegevens praktijk:

Ruyssenaars | van den Broek Centrum voor Therapie en Training

Van Meelstraat 1A, 5703 EP Helmond

http://www.ruyssenaars-vdbroek.nl/

fysiotherapie@ruyssenaars-vdbroek.nl