Stichting Leergeld

Helmond helpt je op weg

De stichting Leergeld wil dat alle kinderen meedoen.

Je wilt je kinderen bij een sportclub doen, maar eigenlijk kan je het niet betalen. Maar je vindt het wel belangrijk dat ze zich op dat gebied ontwikkelen. Via de bijzondere bijstand krijgt u dit niet vergoed. Dan biedt Stichting Leergeld uitkomst! Zij staan klaar voor uw kinderen tussen 4 en 18 jaar oud.

Stichting Leergeld richt zich op ouders en verzorgers met een laag inkomen met kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die in Helmond wonen en ingeschreven zijn. Zij kunnen met hulp van Stichting Leergeld hun kinderen laten meedoen aan activiteiten in clubverband. Zo komt uw kind in contact met andere kinderen wat belangrijk is voor de ontwikkeling.

Wat doet Stichting Leergeld

De stichting Leergeld betaalt bijvoorbeeld het lidmaatschapsgeld/contributie aan de sportvereniging. Het geld wordt rechtstreeks aan de vereniging overgemaakt. Ook wordt (een deel) van de sportkleding betaald.

Hoe kun je je aanmelden?

Naast inkomen en de leeftijd van de kinderen is het belangrijk dat zij uw persoonlijke situatie kennen. Stichting Leergeld komt daarom graag bij u langs om de mogelijkheden van uw aanvraag te bespreken.

Meldt u aan bij:

Leergeld Helmond
Braakse Bosdijk 2
Helmond.
Tel: 0492-522828 of
Leergeld.helmond@planet.nl