Kampioenen veldcompetitie 2016-2017

Van de acht jeugdteams van s.v. Swift Helmond die veldcompetitie hebben gespeeld, zijn er drie kampioen geworden (E1 – HC1 – DC1). Vier teams zijn tweede geworden en één team is derde geworden in hun competitie. Een prestatie om als vereniging trots op te zijn.

Het jongste team dat kampioen werd, de E1 won ook de laatste twee wedstrijden van het seizoen en heeft daarmee al haar wedstrijden dit jaar gewonnen. Zij zullen volgend jaar als D1 ingeschreven worden in de hoogst mogelijke poule, met enkel eerstejaars D en vier E spelers moet dit een goede uitdaging worden. De Heren C1, werd op de laatste speeldag kampioen, doordat Niobe won van Jupiter. Een zeer knappe prestatie van onze jongens, zeker gezien het feit dat zij de enige waren in de poule zonder oudere dispensatiespelers. Tot slot onze Dames C1, ook zij waren niet te kloppen in de veldcompetitie en waren al zeker van het kampioenschap nog voor de laatste speelronde. Net als de D1, zullen zij ook in de hoogst mogelijke poule voor B-jeugd worden ingeschreven komend seizoen en dat met nog meerdere C speelsters in hun gelederen.

Dit alles is een mooi compliment voor alle trainers, coaches en begeleiders van s.v. Swift Helmond. De interne Talententrainingen werpen hun vruchten af. Trots op onze jeugdopleiding!

Met vriendelijke groet,

Chris van Knippenberg

Voorzitter s.v. Swift Helmond