Een Weekend vol Handbal

JEUGDDIVISIE HEREN B1

Dit weekend maakt de Heren B1 hun debuut in de jeugddivisie. Aanstaande zaterdagavond spelen zij namelijk de eerste competitiewedstrijd tegen Handbal Twente. De wedstrijd start om 19:00 in de Veka Sporthal. De heren kunnen onze support vanaf de tribune natuurlijk goed gebruiken! ?

TRAININGSWEEKEND DAMES 1 & HEREN 1

Zowel Dames 1 als Heren 1 hebben dit weekend van vrijdag t/m zondag trainingsweekend. Een druk, sportief maar vooral ook gezellig weekend. Naast het trainen en de teambuildingsactiviteiten spelen zij een aantal wedstrijden: ?‍♀️

Op zaterdagavond speelt Dames 1 na de Heren B1 om 20.15 uur in de Veka Sporthal een oefenwedstrijd tegen EHV. Op zondag zullen zij heel de dag aanwezig zijn op het handbaltoernooi van LimMid. ??‍♂️

Heren 1 speelt op zaterdagavond om 18:00 uur een uitwedstrijd tegen Habo’95 in Boekel. Daarnaast zullen zij net als onze dames meedoen aan het handbaltoernooi van LimMid.

OEFENWEDSTRIJD DAMES 2 EN HEREN 2

Ook de zondagmiddag is de Veka Sporthal goed gevuld met handbal!

Om 14:30 uur speelt Dames 2 hun eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Zij zullen het opnemen tegen Dames 2 van De Sprint.

En om het weekend af te sluiten speelt Heren 2 om 15.45 uur een wedstrijd tegen Jupiter 1. Natuurlijk spelen ook onze jeugdteams dit weekend hun wedstrijden van de veldcompetitie!

☀️Een druk en gezellig handbalweekend staat ons dus te wachten. Zien we jullie op de tribune of naast het veld om onze teams aan te moedigen? ??